Αν δεν έχετε κάνει ακόμα ηλεκτρονική κατάστημα ή δεν έχετε online παρουσία:

 • Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος – eshop για λιανικό ή χονδρικό εμπόριο.
 • Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες για την προώθηση υπηρεσιών, online delivery (take away, παραγγελιοληψία), κρατήσεων και γενικά αναλαμβάνουμε την διαδικτυακή σας παρουσία.
 • Επίσης παραμετροποιούμε γραφιστικά και παράγουμε multimedia για χρήση σε online πλατφόρμες.
 • Παρέχουμε προτάσεις στρατηγικής και ανάλυση λειτουργιών, ώστε να έχετε αποδοτικές πωλήσεις στο ηλεκτρονικό κατάστημά σας. Αναλαμβάνουμε την τεχνική υποστήριξη σε θέματα online διαφήμισης.
 • Διαθέτουμε ιδιωτικούς διακομιστές για φιλοξενία ιστοσελίδων.

Ηλεκτρονικό κατάστημα – eshop

Μπορούμε να σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση για το ηλεκτρονικό κατάστημα που χρειάζεστε, ώστε να είναι ανταγωνιστικό και εύκολο στη διαχείριση.

Το ηλεκτρονικό κατάστημά δεν πρέπει να είναι ακριβό ή φτηνό. Πρέπει η τιμή να ανταποκρίνεται στις λειτουργίες που χρειάζεστε ώστε να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό που όλο και αυξάνεται. Ένα ακριβό ηλεκτρονικό κατάστημά με λειτουργίες που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε είναι όσο ασύμφορο ένα φτηνό, όταν αυτό δεν έχει τα χαρακτηριστικά να σας επιφέρει πώληση. Δείτε εδώ βασικά στοιχεία για μια σωστή ιστοσελίδα – eshop. Σημαντικό είναι το ηλεκτρονικό κατάστημά να έχει προδιαγραφές για να συνδεθεί σε social και μηχανές αναζήτησης ώστε να μπορέσετε να έχετε αυξημένη επισκεψιμότητα. Δείτε εδώ τρόπους για την αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα – eshop σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας όσο περισσότερες πληροφορίες. Έτσι θα μπορέσουμε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Πρόγραμμα ΕΣΠΑ : e-λιανικό Β’ Κύκλος για ηλεκτρονικό κατάστημα

100% επιδότηση για την κατασκευή του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος/ e-shop με μέγιστο κόστος 5000 για νέα eshop.

Ημερομηνία Έναρξης Ηλεκτρονικής Υποβολής: 9 Ιουλίου 2021 και ώρα 13:00

Ημερομηνία Λήξης Ηλεκτρονικής Υποβολής: 29 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 15:00

Για όσους σκέφτεστε να κάνετε ηλεκτρονικό κατάστημά είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσετε με το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ e-λιανικό. Παρακάτω, στις συχνές ερωτήσεις μπορείτε να δείτε αναλυτικά ποιοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος.

Η εταιρεία μας για το ηλεκτρονικό κατάστημα – eshop του προγράμματος αναλαμβάνει:

 1. Όνομα χώρου domain (ονομασία) του e-shop.
 2. Παροχή χώρου φιλοξενίας για το ώστε να προωθήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα – eshop χωρίς περιορισμό για 1 χρόνο με δυνατότητα backup.
 3. Responsive σχεδιασμό και γραφιστικές παραμετροποιήσεις.
 4. Την κατασκευή του e-shop σας με λειτουργίες που θα βοηθήσουν το μάρκετινγκ και τη διαχείριση των προϊόντων και της αποθήκης σας.
 5. Δημιουργία επαγγελματικών email που χρειάζεστε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας.
 6. Ηλεκτρονικό κατάστημά σε δύο γλώσσες (Αγγλικά, Ελληνικά).
 7. Προδιαγραφές ΑΜΕΑ (WCAG) – Προσβασιμότητα.
 8. Εκπαίδευση για την χρήση του e-shop με παροχή βίντεο.
 9. Φωτογράφιση προϊόντων *
 10. Διαφήμιση *
 11. Ηλεκτρονικός Υπολογιστής – Hardware (όχι για αναβάθμιση)

Οι παραπάνω υπηρεσίες – προδιαγραφές (χωρίς αστερίσκο *) είναι απαραίτητες για το επιδοτούμενο πρόγραμμα. Μπορούμε να σας προτείνουμε περισσότερες λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.

Δηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας με τα απαραίτητα στοιχεία. Ένας συνεργάτης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας. Προσοχή, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Είμαστε σε συνεργασία με γραφείο συμβούλων και λογιστών αν χρειαστείτε για:

 • Την υποβολή φακέλου ΕΣΠΑ για την επιδότηση
 • Την συγκέντρωση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών
 • Ολοκλήρωση του φακέλου

Επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ: e-λιανικό | Συχνές ερωτήσεις – Πληροφορίες για την επιδότηση

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Online Delivery – Digital Menu

Είναι βασικό να έχετε δικό σας σύστημα για παραγγελιοληψία και το μενού σας ψηφιακό. Έτσι θα διευκολύνεται τους πελάτες σας και θα μπορείτε να παρουσιάσετε καλύτερα τα προϊόντα σας.

Οι πλατφόρμες παραγγελιών έχουν μεγάλο κόστος (περίπου 15%) σε κάθε παραγγελία που σας δίνουν από το δικό τους σύστημα. Δεν αναδεικνύουν τα δικά σας προϊόντα σε σχέση με τον ανταγωνισμό ούτε προσφέρουν δυνατότητες για εισαγωγή φωτογραφιών. Οι φωτογραφίες είναι πολύ σημαντικές ειδικά στον τομέα της εστίασης. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε πως δεν είναι χρήσιμες, αλλά τα κέρδη σας αυξάνονταν αν μπορούσατε να κάνετε παραγγελίες σε δικό σας σύστημα.

Επομένως με μια δικιά σας ιστοσελίδα μπορείτε να αναδείξετε το δικό σας μενού στο μέγιστο, να βάλετε τις δικές σας προσφορές και να κάνετε στρατηγικές επαναληπτικού μάρκετινγκ. Αναλαμβάνουμε απλή παρουσίαση ψηφιακών μενού αλλά και ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας που συνδέεται με θερμικό εκτυπωτή. Επίσης μπορεί να συνδεθεί και εφαρμογή κινητού. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Ιστοσελίδες – Website – Υπηρεσίες

Αν είστε επαγγελματίας σε οποιοδήποτε τομέα είναι πλέον απαραίτητο να έχετε διαδικτυακή παρουσία. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την εικόνα της επιχείρησης σας online. Να κατασκευάσουμε ή να ανασχεδιάσουμε ένα υπάρχον website με νέα πρότυπα και μοντέρνο design που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Δουλεύουμε στη δημοφιλή πλατφόρμα του wordpress και παρέχουμε δυνατότητα παραμετροποίησης σε όλα τα επίπεδα. Μπορούμε να συνδέσουμε σύστημα εγγραφών και συνδρομών και μελών, ώστε να πουλάτε online τις υπηρεσίες σας.

Επιμένοντας πως κάθε κατασκευαστής ιστοσελίδας δεν παρέχει το ίδιο αποτέλεσμα, ακόμα κι αν χρησιμοποιεί τα ίδια εργαλεία, σας προτείνουμε να δείτε το portfolio μας και να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια προσφορά.

Η φυσική μας έδρα είναι στην Ελλάδα αλλά αναλαμβάνουμε project σε όλη την Ευρώπη. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή στον αριθμό του τηλ. κέντρου. Σε περίπτωση που είναι απαραίτητο μπορούμε να προγραμματίσουμε τηλεδιάσκεψη για πιο άμεση επικοινωνία.

Πακέτο Διαφήμισης – Επαγγελματικός Οδηγός

Υποστηρικτικά σε όλα τα έργα μας μπορούμε να παρέχουμε τεχνικές οδηγίες για online διαφήμιση.

Επίσης συνεργαζόμαστε με τον Πανελλήνιο Επαγγελματικό Οδηγό – Onlineepagelmatias. Παρέχουμε υπηρεσίες Ψηφιακού Μάρκετινγκ, SEO και ψηφιακά πακέτα διαφήμισης, ώστε να αυξήσετε τις επισκέψεις στην ιστοσελίδα σας ή στο φυσικό σας κατάστημα.