Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 2014 σε Ελλάδα και Ευρώπη, παράγοντας έργα για επιχειρήσεις και ιδιώτες

Η NORTHBRIDGE είναι μία εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού και δημιουργίας ψηφιακών πολυμέσων που δραστηριοποιείται στο χώρο του διαδικτύου και των τεχνολογιών του.

Ιδρύθηκε από μια ομάδα επαγγελματιών με πανεπιστημιακή κατάρτιση, βαθιά εξειδίκευση και 20-ετή εμπειρία στην πληροφορική και τις τεχνολογίες.

Η Φιλοσοφία μας

Τα τελευταία 3 χρόνια η εξέλιξη στο χώρο του ίντερνετ και της κατασκευής ιστοσελίδων ήταν ραγδαία. Απο το “Θέλω μια ιστοσελίδα γιατί μου το είπε ο φίλος μου” φτάσαμε στο “Θέλω μια ιστοσελίδα με λειτουργίες για να προσεγγίσω νέες αγορές και κοινό για την επιχείρησή μου”. Η NORTHBRIDGE γνωρίζοντας αυτή την ανάγκη είναι σε θέση να καλύψει και να προτείνει συγκεκριμένες λύσεις στον πελάτη. Είμαστε μια ομάδα που ασχολείται με ψηφιακές υπηρεσίες με εξειδίκευση:

Πως δουλεύουμε

Σχεδιάζουμε μαζί τη στρατηγική ανάπτυξης της Online παρουσίας σας γιατί η επιτυχία μας μετράται με την δικιά σας επιτυχία. Μπορούμε να οργανώσουμε το σχεδιασμό του Brand σας ή να δουλέψουμε πάνω σε επιμέρους τμήματα των υπηρεσιών που χρειάζεστε. Συνήθως συλλέγουμε πληροφορίες μετά από ραντεβού μαζί σας και δημιουργούμε μια μοναδική προσφορά. Παράλληλα συνεργαζόμαστε με copyrighters, content creators, blogger, μεταφραστές και βιντεοσκόπους ώστε να καλύψουμε τις ψηφιακές ανάγκες μιας επιχείρησης.