Το Zoottle Free Wi-Fi μετατρέπει το Wi-Fi μιας επιχείρισης σε πλατφόρμα επικοινωνίας με τους πελάτες της με στόχο την προώθηση πωλήσεων ή υπηρεσιών.

Προσφέρει μία έξυπνη εφαρμογή για να συνδεθείς σε κάποιο Wi-Fi χωρίς username και password. Συλλέγει τα στοιχεία των χρηστών του Wi-Fi και δίνει μέσα από ένα εξελιγμένο web interface online πρόσβαση και εικόνα σε αυτά.

Μέσα από το Zoottle σε συνδυασμό με απλές τεχνικές email marketing μπορείτε να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Πώς μπορεί να κερδίσει η επιχείρησή σας μέσα από την παροχή Zoottle Free Wi-Fi στους πελάτες της?

Τα 7 +1 super χαρακτηριστικά του Zoottle Free Wi-Fi:

Γνωρίστε τους πελάτες σας καλύτερα

Για τους χρήστες-πελάτες που συνδέονται πρώτη φορά στο Free Wi-Fi, η εφαρμογή αποθηκεύει τα πολύτιμα στοιχεία τους και χτίζει την πελατειακή σας βάση. Στη συνέχεια το Zoottle Analytics σας παρέχει πρόσβαση στα στοιχεία αυτά μέσα από ένα απλό και ευέλικτο περιβάλλον διεπαφής χρήστη.

Μεταξύ των διάφορων χαρακτηριστικών που συλλέγνται συμπεριλαμβάνονται τα εξής σημαντικά:

Αριθμός επισκεπτών, emails, ονοματεπώνυμο, φύλο, ηλικία, αριθμό επισκέψεων, τύπο συσκευής, υπάρχον / νέος πελάτης, τρόπο σύνδεσης, χρήση δεδομένων, και πολλά άλλα…

Αυξήστε τα Facebook Likes και Check-ins ή τους Twitter Followers

Για τους χρήστες-πελάτες που έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα και επιλέξουν να συνδεθούν για δεύτερη φορά στο free wi-fi, ενθαρύνονται μέσω της εφαρμογής Zoottle να διαπράξουν check-in στο facebook.

Αυξήστε (10x) την λίστα αποστολής των προωθητικών e-mail της επιχείρησής σας

Το Zoottle ανεξάρτητα με το πως θα επιλέξει να συνδεθεί ο χρήστης στο Free Wi-Fi, εισάγει στην πελατειακή σας βάση το email του. Έτσι χτίζετε ουσιαστικά μία λίστα με τα email των πελατών σας, η οποία εμπλουτίζεται καθημερινά. Σας δίνεται η δυνατότητα να εξάγετε τα στοιχεία αυτά σε ότι μορφή αρχείου πίνακα επιθυμείτε (csv, xls, κτλ..) και να βελτιώσετε τις email marketing campains που πραγματοποιείτε ή ακόμη και να εισαχθείτε σε αυτή τη στρατηγική.

Ανακοινώστε στους πελάτες σας προσφορές και events

Όταν ένας πελάτης επιλέξει να συνδεθεί στο Free Wi-Fi, στην εισαγωγική οθόνη σύνδεσης του Zoottle σας δίνεται η δυνατότητα να ανακοινώνετε σε αυτόν διάφορες προσφορές της επιχείρησης σας (π.χ. δωρο-κουπόνια, happy hour, κα ) καθώς και διάφορα επερχόμενα events.

Διατρέξτε μία έρευνα ικανοποίησης των πελατών σας

Μέσω της εφαρμογής Zoottle μπορείτε υποβάλλοντας διάφορες ερωτήσεις στον πελάτη σας, να διατρέξτε μία έρευνα του θα δίνει μία εικόνα του βαθμού ικανοποίησής του. Μάθετε έτσι καλύτερα τους πελάτες σας, τις ιδιαίτερες ανάγκες τους καθώς και το πόσο ικανοποιημένοι είναι από τις υπηρεσίες που προσφέρετε ή τα προϊόντα που αγοράζουν.

Προβάλετε διαφημίσεις στα Social Media μόνο σε πελάτες σας

Το περιβάλλον διεπαφής χρήστη του Zoottle δίνει τη δυνατότητα της εξαγωγής των πολύτιμων στοιχείων που συλλέγει από τους πελάτες σας. Έτσι χρησιμοποιώντας τα στοιχεία αυτά μπορείτε να διατρέξτε κατευθυνόμενες διαφημιστικές καμπάνιες μέσω των social media, οι οποίες θα εμφανίζονται μόνο σε όλους τους πελάτες σας, ή σε υποσύνολα που εσείς θα επιλέξετε.

Χρησιμοποιείστε διαφημιστικά Banner

Μέσω του περιβάλλοντος διεπαφής χρήστη το Zoottle δίνει τη δυνατότητα να παραμετροποιείτε την εισαγωγική οθόνη σύνδεσης χρήστη στο Free Wi-Fi, εμφανίζντας διάφορα διαφημιστικά banners της επιχείρησής σας.

Αύξηση εσόδων σε μπαρ, εστιατόρια και SPA

Χρησιμοποιώντας τις built-in offers και τις προσφορές της Zoottle, οι χώροι αυτοί μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις σας, μέσα από up-sell και cross-sell τεχνικές, αυξάνοντας έτσι τα έσοδα από τα μπαρ και τα εστιατόρια κατά 15%, ενώ τα έσοδα σε Spa κατά 50%.

Η εταιρεία NORTHBRIDGE αποτελεί εξειδικευμένο και αποκλειστικό συνεργάτη της ZOOTTLE για την περιοχή της Θεσσαλίας.