Στίλβη

Στίλβη

Η Ζυθοποιία Θεσσαλίας είναι μια μονάδα παραγωγής χειροποίητης φρέσκιας μπύρας που παράγει ποιοτικά προϊόντα.

Τα εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα της ζυθοποιίας είναι κατασκευασμένα στην Ελλάδα. Η βασική πρώτη ύλη της μπύρας, το νερό, είναι από τα καλύτερα της χώρας μας, όσον αφορά τη σύστασή, τη σκληρότητά και τα συνολικά χαρακτηριστικά. Οι βύνες επιλέγονται κάτω από υψηλά στάνταρτ και ο συνδυασμός λυκίσκων μαζί με το μεράκι των υπευθύνων της ζυθοποιίας για τη μπύρα δημιουργούν μια εξαιρετική γεύση.

Η Ζυθοποιία Θεσσαλίας παράγει την μπύρα Στίλβη σε 3 εκδόσεις. Τη δροσιστική Στίλβη lager, την αρωματική Στίλβη weiss και τη μαύρη Στίλβη με την γεμάτη γεύση.

Η Στίλβη, κόρη του θεού Πηνειού, είναι νύμφη που ζει στις πηγές και στα ποτάμια. Συνοδεύει πάντα το νερό, τονίζοντας τη ζωογόνο δύναμή του και τις ευεργετικές του ιδιότητες για τις καλλιέργειες και τα αγαθά της γης.

Η μπύρα Στίλβη εμπνέεται από τη μυθολογία και την ιστορία της Θεσσαλικής γης και ξεκινά το ταξίδι της από τις πηγές και τα βουνά των Αγράφων, για να ανταμώσει τον κάμπο και τους ανθρώπους του.

Η ομάδα της NORTHBRIDGE ανελαβε την κατασκευή και υλοποίηση του website της μπύρας Στίλβη. Μέσα στο site παρέχονται πληροφορίες για τη ζυθοποιία, τον τρόπο παραγωγής, και τις μπύρες της.

Δείτε το website: stilvibeer.gr