SoccerPlus.gr

SoccerPlus.gr

Το SoccerPlus.gr δημιουργήθηκε το 2010 και υπήρξε πρωτοπόρο διότι εξ’ αρχής επέλεξε να ασχοληθεί με το θεσμικό κομμάτι του ποδοσφαίρου αναδεικνύοντας τις αθέατες πλευρές του.

Κόντρα στην επικρατούσα λογική στο διαδίκτυο και γενικότερα στα Μέσα, αποτέλεσε και θα συνεχίσει να αποτελεί βήμα έκφρασης με δυναμισμό αλλά και μετριοπάθεια, πιστό στην αρχές του πλουραλισμού, της αντικειμενικής μεθοδολογίας και της ερευνητικής δημοσιογραφίας, ακολουθώντας τους κανόνες δεοντολογίας και αποφεύγοντας τα fake news και την εντυπωσιοθηρία.

Η Northbridge κατασκεύασε το νέο SoccerPlus οδηγώντας το στη νέα εποχή. Η ανάπτυξη έγινε πάνω στο δημοφιλές σύστημα WordPress χρησιμοποιώντας κορυφαίας κλάσης framework ειδικά προσανατολισμένο για website με ειδησεογραφικό περιεχόμενο, ενώ η φιλοξενεία σε υποδομή Cloud Server της εταιρείας κατάλληλα παραμετροποιημένο για το σύστημα που αναπτύχθηκε.

Επειδή το website δέχεται πάνω από 3000 επισκέψεις την ημέρα, για να έχουμε αυξημένες επιδόσεις και αποτελεσματική διαχείριση του φορτίου, υλοποιήθηκε υποστήριξη cache σε επίπεδο διακομιστή και εφαρμογής.

http://soccerplus.gr