Delta Sail

Delta Sail

Το Delta Sail είναι ένα club ιστιοπλοΐας και θαλάσσιων sport του οποίου τα μέλη μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δραστηριότητες, μαθήματα και events των ναυτικών ομίλων της Ισπανίας. Τα μέλη του Delta Sail club έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από 4 συνδρομητικά πακέτα αυτό που τους ταιριάζει καλύτερα και να απολαύσουν όλα τα πλεονεκτήματα που τους προσφέρει. Στόχος του club είναι να φέρει περισσότερους ανθρώπους στην ιστιοπλοΐα και να ενισχύει τη φυσική κατάσταση του ατόμου καλλιεργώντας την επαφή του με τη θάλασσα.

Η NORTHBRIDGE σε συνεργασία με το molivi design studio δημιούργησαν μία εφαρμογή διαδικτύου ώστε να καλύψει όλες τις ανάγκες του Delta Sail. Η ανάπτυξη και κατασκευή της πλατφόρμας έγινε πάνω στο δημοφιλές σύστημα WordPress και Woocommerce, συνδυάζοντας δυνατότητες subscription, booking και private access.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα αφού εγγραφεί σε ένα από τα 4 subscription based πακέτα, να προχωρήσει σε κράτηση εξοπλισμού, μαθημάτων, event, και διάφορων άλλων booking type δραστηριοτήτων, επιλέγοντας την ημέρα και ώρα στον όμιλο που επιθυμεί. Επίσης δημιουργήθηκε σύστημα χάρτη Google, όπου απεικονίζονται γεωγραφικά όλοι οι όμιλοι του club, δίνοντας τη δυνατότητα φιλτραρίσματος και αναζήτησης.

Δείτε το website: https:///deltasail.club