Alfa Products

Alfa Products

Η ALFA PRODUCTS είναι μια σύγχρονη και ευέλικτη βιομηχανία χημικών και λιπαντικών προϊόντων με ηγετική θέση στην ελληνική και διεθνή αγορά. Για περισσότερο από 25 χρονιά χαράζει την ανοδική της πορεία με γνώμονα τη συνεχή άντληση γνώσης και τη διαρκή υποστήριξη των πελατών της με προϊόντα νέας τεχνολογίας και υπηρεσίες.

Ο προσανατολισμός της εταιρείας στην ποιότητα, τόσο των προϊόντων της όσο και των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της, επισφραγίζεται από τη πιστοποίηση σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2015 καθώς και άλλα πρότυπα ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγής και της μεταφοράς των προϊόντων. Οι στρατηγικές συνεργασίες της εταιρίας μας με σημαντικές χημικές βιομηχανίες διασφαλίζουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, την τεχνική υποστήριξη, καθώς και τη διαρκή ενημέρωση για τις νέες τάσεις.

Η NORTHBRIDGE σε συνεργασία με το molivi design studio σχεδίασαν μία σύγχρονη και εύχρηστη ιστοσελίδα με βάση τις απαιτήσεις της ALFA PRODUCTS. Μέσα από την ιστοσελίδα παρουσιάζεται η επιχείρηση μαζί με τα προϊόντα της ανά κατηγορία.

Δείτε το website: alfaproducts.gr