Run 'n Fun Magazine

Run ‘n Fun Magazine

Το τρέξιμο δεν αποτελεί μόνο trend της εποχής, είναι μια διέξοδος υγείας για όλον τον κόσμο. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην μπορεί να τρέξει και αυτό είναι που προσπαθεί να “φωνάξει” διαδικτυακά το Run ‘n Fun.

Ένα website με ειδήσεις για τους λαϊκούς αγώνες δρόμου, με νέα για τη γυμναστική κάθε είδους, για όλες τις δραστηριότητες, με συμβουλές για την προπόνηση και τη διατροφή, με προτάσεις για παπούτσια, ρούχα με υπογραφές από συνεργάτες και γυμναστές, καθώς και απαντήσεις σε ερωτήματα που απασχολούν όλους όσους τρέχουν και αθλούνται.

Στόχος του runnfun.gr είναι να γίνει το σημείο αναφοράς στα site που ασχολούνται με αυτό που λέμε ερασιτεχνικός μαζικός αθλητισμός και να παρακινήσει όσο περισσότερους μπορεί να βγουν στους δρόμους, να τρέξουν να χαμογελούν.

Η Northbridge κατασκεύασε το runnfun.gr πάνω στο δημοφιλές σύστημα WordPress, εφαρμόζοντας τεχνολογίες αιχμής για HTTP acceleration όπως η υλοποίηση cache με content delivery network (CDN).

Σήμερα runnfun.gr δέχεται κατά μέσο όρο 10.000 επισκέψεις την ημέρα και άρθρα του αναδημοσιεύονται σε μεγάλες αθλητικές ιστοσελίδες όπως το www.sdna.gr.

H φιλοξενεία έγινε σε υποδομή Cloud Server της εταιρείας κατάλληλα παραμετροποιημένο για το σύστημα WordPress.

http://runnfun.gr