Το εστιατόριο Mythos λειτουργεί από το 2014 στην καρδιά του Heilbronn, μια πόλη της νότιας Γερμανίας του ομόσπονδου κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

Χαρακτηριστικά του εστιατορίου είναι η ελληνική φιλοξενία και κουζίνα, καθώς και η ζεστή ατμόσφαιρα του χώρου που μπορεί να φιλοξενήσει έως 120 άτομα. Το εστιατόριο μύθος προσπαθεί να παρέχει στους πελάτες του κομψά, πλούσια, καθαρά και φρέσκα γεύματα, συνδυάζοντας παραδοσιακές και νέες γεύσεις από την Ελλάδα. Το μενού περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκα ψάρια, αρνί, πουλερικά και χοιρινό σπεσιαλιτέ, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από γλυκές γεύσεις και επιδόρπια.

Η Northbridge ανέλαβε τη διαδικτυακή παρουσία και ανανέωση της ιστοσελίδας του εστιατορίου, στην οποία γίνεται παρουσίαση των χώρων αλλά και του μενού του καταστήματος. Η σελίδα είναι φιλική σε κινητές συσκευές με εξειδικευμένο σχεδιασμό παρουσίασης του καταλόγου. Παράλληλα εκμεταλευόμενοι τα δεδομένα επισκεψιμότητας αναπτύχθηκαν τεχνικές re-marketing αλλά και SEO για βελτιστοποίηση της θέσης στις μηχανές αναζήτησης.

 Επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα mythos.rest