Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου

Ε.Α.Σ. Νάξου

Η ΕΑΣ Νάξου, με κορυφαίο της προϊόν την παραδοσιακή Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης), ιδρύθηκε το 1926. Από τότε έως σήμερα διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής, ενώ παράλληλα στηρίζει έμπρακτα και με πολλούς τρόπους την τοπική κοινωνία και τον αγρότη.

Στην πορεία της μέσα στον χρόνο, η ΕΑΣ Νάξου έχει καταστεί κινητήριος δύναμη και μοχλός ανάπτυξης ευρύτερα για την οικονομία του συνόλου του νησιού. Διατηρεί πάντα την προσήλωσή της στην ποιότητα και τις παραδοσιακές αξίες και λειτουργεί απρόσκοπτα, με σκοπό την εξυπηρέτηση των συνεταιρισμών-μελών της.

Η ΕΑΣ Νάξου απευθύνθηκε στη NORTHBRIDGE για τον ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας της με σκοπό να ενισχύσει την παρουσία της στο διαδίκτυο και να αναδείξει τα προϊόντα που παράγει, τις υπηρεσίες που προσφέρει και το πλούσιο κοινωνικό της έργο.

Χρησιμοποιώντας το WordPress, σχεδιάσαμε ένα μοντέρνο και λειτουργικό website όπου ο επισκέπτης μπορεί πλέον εύκολα και γρήγορα:

  • Να βρει πληροφορίες για την Ένωση και την ιστορία της
  • Να γνωρίσει τα προϊόντα που παράγει
  • Να ενημερωθεί για τις διαδικασίες παραγωγής και τους τομείς δραστηριότητας
  • Να διαβάσει όλα τα τελευταία νέα και δράσεις του συνεταιρισμού

Επιπλέον, επιμεληθήκαμε το εικαστικό περιεχόμενο προτείνοντας μια φωτογράφιση αποκλειστικά για τις ανάγκες του website βάσει του look and feel που ήθελε η ένωση να αποδώσουμε.

Το website φιλοξενείται σε ιδιωτικό cloud server της NORTHBRIDGE, ο οποίος τρέχει με CentOS και πάντα τελευταίας έκδοσης cPanel κάτω από cPanel/WHM direct license.

Δείτε το website: https://easnaxos.com/