Η Εταιρεία

Η NORTHBRIDGE OE είναι μία σύγχρονη εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού και δραστηριοποιείται στο χώρο του Διαδικτύου και των Νέων Τεχνολογιών. Ιδρύθηκε το 2014 από μια ομάδα νέων επαγγελματιών με πανεπιστημιακή κατάρτιση, βαθιά εξειδίκευση και μακρόχρονη εμπειρία στην πληροφορική και τις τεχνολογίες. Η βασική δραστηριότητα της εταιρείας είναι ο σχεδιασμός ιστοσελίδων, η ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών, η δημιουργία ψηφιακών γραφικών / σύνθεση πολυμέσων και οι υπηρεσίες ιστοφιλοξενίας (Hosting) σε τεχνολογίες cloud.  Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις προβολής επιχειρήσεων στο διαδίκτυο καθώς και υπηρεσίες υποστήριξης και μηχανοργάνωσης. Η ακτίνα δράσης εκτείνεται και σε Ευρωπαϊκές χώρες, αφού το διαδίκτυο δεν έχει περιορισμένα γεωγραφικά σύνορα.

Το όνομα της εταιρείας είναι δανεισμένο από ένα βασικό chip που βρίσκεται σε όλες τις μητρικές πλακέτες των προσωπικών υπολογιστών. Σε ένα τυπικό σύστημα μητρικής πλακέτας, το Northbridge είναι ο παράγοντας που καθορίζει τον αριθμό, την ταχύτητα και τον τύπο της CPU, καθώς και την ποσότητα, την ταχύτητα και τον τύπο της RAM που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Είναι ένα όνομα συνδεδεμένο με την ταχύτητα και την αξιοπιστία στον χώρο της τεχνολογίας από την αρχιτεκτονική των πρώτων προσωπικών υπολογιστών.

Βρισκόμαστε πλέον στην ψηφιακή εποχή και το μέλλον διαμορφώνεται παράλληλα με το Ιντερνέτ. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις με το μικρότερο δυνατό κόστος και τη μέγιστη αποδοτικότητα, στους τομείς της Πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη. Διαθέτουμε τις γνώσεις και τις ικανότητες για να σας δώσουμε τα απαραίτητα τεχνολογικά εργαλεία ώστε να επιτύχετε το σκοπό σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πληροφορίες ή οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας όπως και για νέες ιδέες που θέλετε να υλοποιήσετε.

Εγγραφείτε για Συμβουλές!

Εγγραφείτε για Συμβουλές!

Γραφτείτε στη λίστα μας για συμβουλές και ενημερώσεις σχετικές με το ίντερνετ και τις νέες τεχνολογίες!

You have Successfully Subscribed!